All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
All In One Make Up Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
Makeup Sponge
RAYA GAYA OPEN HOUSE SALE
11.11 Mega Sale Banner
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Duo Concealer

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Matte Me Love Lipmatte

Matte Me Love Lipmatte

5 of 5 Rates!

Repeat order sebab semua colour cantik-cantik! Jenis matte tapi tak keringkan bibir langsung. Dah la saiz comel memang senang nak selit dalam handbag.

zahila
Brow Me Kit

Brow Me Kit

4 of 5 Rates!

First time guna eyebrow powder. Mula-mula rasa risau sebab tak pernah guna jenis powder untuk lukis kening tapi lepas try this Brow Me Kit, terus in love sangat. Mudah nak apply dan conceal. Warna pun natural je dan kening pun senang terbentuk.

nurulhidayah
Makeup Sponge

Makeup Sponge

5 of 5 Rates!

Yesss saya suka sangat! Senang nak blend foundation. Satu bekas tu boleh dapat 2 sponge tau.

nurwanieeusoff
Brow Me Kit

Brow Me Kit

5 of 5 Rates!

Memang love sangat! Easy untuk lukis kening lagi-lagi untuk beginners macam saya. Size pun compact so senang juga nak bawak pergi office kalau nk touch-up makeup.

nadzirahbakeri
Cosmetics Sharpener

Cosmetics Sharpener

4 of 5 Rates!

I really love the Carya Cosmetics. Dah try banyak products ni, now try sharpener pulak. Memang best sangat-sangat.

eira97
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

5 of 5 Rates!

The palette is superb! Really suitable for beginner. Tak sabar nak try sebab the colour semua pigmented and so natural!

lilypolar
Brush Cleaner

Brush Cleaner

5 of 5 Rates!

Fast delivery and good packaging. Wrapping pun elok sangat. Dapat pulak this Brush Cleaner as free gift bila grab Mini Brush Set memang best. Warna pun cute.

nursalsabilla97
Mini Brush Set

Mini Brush Set

5 of 5 Rates!

Love all the brushes so much. It's so soft & easy to blend. I can finish my makeup in less than half an hour

Izati
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

4 of 5 Rates!

Love to use this Eyebrow Queen. Senang nak guna sebab dah ada eyebrow pencil & angled brush sekali. Colour pun tak bold sangat boleh buat kening Nampak natural and simple je.

dianarossa
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

5 of 5 Rates!

Mira nak beli Eyebrow Queen lah sebab Mira punya dah kontot. Selalu pakai Eyebrow Queen and mascara sikit bila duduk rumah. Nak bersiap pun senang. Dah jarang pakai eye shadow semua tu.

Mira Filzah
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Ni tatau la kali keberapa beli produk ni. Dalam banyak² eye liner, ni paling senang pakai

Nurul
Truffle Daring Makeup Kit

Truffle Daring Makeup Kit

4 of 5 Rates!

So compact and complete for me! I really like it. The eye, the blusher and also the lipream colour. Don’t have to bring the big bag that full of makeup so less messy than before.

rubyhuda
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping