All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
All In One Make Up Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
Makeup Sponge
3.3 Sale Campaign Banner
11.11 Mega Sale Banner
New Year Sale Banner
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Tinted Sunscreen

Tinted Sunscreen

5 of 5 Rates!

Tinted Sunscreen ni best! Apply nipis je dah siap. Tak melekit & ringan. Cepat blend on my skin

Shakira
Truffle Daring Makeup Kit

Truffle Daring Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Wow cantik gila! I like it very much. Siap dapat freegift small pouch for this palete and also eyebrow pencil. Senang la nak simpan and bawak pergi berjalan.

jannahazmi
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

5 of 5 Rates!

The palette is superb! Really suitable for beginner. Tak sabar nak try sebab the colour semua pigmented and so natural!

lilypolar
Tinted Sunscreen

Tinted Sunscreen

5 of 5 Rates!

Best sangat! Sumpah! Memang setanding international. Senang nak blend, matte tapi ada effect glow2. Boleh tutup segala parut and sangat lightweight. Overall memang best, good job Carya!

dayah
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

5 of 5 Rates!

This is my third Eyebrow Queen. Really love this! Memang senang sangat nak lukis kening. Daripada tak reti, terus pandai lukis. A beginner should try this. Recommended!

Niaahmad
Brush Cleaner

Brush Cleaner

5 of 5 Rates!

Fast delivery and good packaging. Wrapping pun elok sangat. Dapat pulak this Brush Cleaner as free gift bila grab Mini Brush Set memang best. Warna pun cute.

nursalsabilla97
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

4 of 5 Rates!

Makeup Kit is very comprehensive and suitable for beginner yang baru nak belajar makeup sebab dalam satu product lengkap ada semua dan senang nak bawa pergi travel.

n.norsahmira
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

5 of 5 Rates!

Mira nak beli Eyebrow Queen lah sebab Mira punya dah kontot. Selalu pakai Eyebrow Queen and mascara sikit bila duduk rumah. Nak bersiap pun senang. Dah jarang pakai eye shadow semua tu.

Mira Filzah
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

4 of 5 Rates!

My first purchase from Carya Cosmetics. Pernah guna masa bertunang and it’s definitely exist for me. If suka natural look, boleh cuba this palette! Lepasni nak try Truffle Daring pulak.

Inshirahnramn
Brow Me Kit

Brow Me Kit

5 of 5 Rates!

Memang love sangat! Easy untuk lukis kening lagi-lagi untuk beginners macam saya. Size pun compact so senang juga nak bawak pergi office kalau nk touch-up makeup.

nadzirahbakeri
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

4 of 5 Rates!

Love to use this Eyebrow Queen. Senang nak guna sebab dah ada eyebrow pencil & angled brush sekali. Colour pun tak bold sangat boleh buat kening Nampak natural and simple je.

dianarossa
Mini Brush Set

Mini Brush Set

5 of 5 Rates!

Happy dgn quality brush and bag. Quality lebih kurang dgn set yang sebelum ni. Size memang travel-friendly & bag brush mudah dibersihkan dgn wet tissue. Sesuai sangat untuk student atau yg bekerja nak bawa ke sana sini.

fawaadora
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping