All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
SUMMER SALE 2024
ULTRA CURL MASCARA
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Duo Concealer

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Brow Me Kit

Brow Me Kit

5 of 5 Rates!

Memang love sangat! Easy untuk lukis kening lagi-lagi untuk beginners macam saya. Size pun compact so senang juga nak bawak pergi office kalau nk touch-up makeup.

nadzirahbakeri
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

5 of 5 Rates!

The palette is superb! Really suitable for beginner. Tak sabar nak try sebab the colour semua pigmented and so natural!

lilypolar
Duo Concealer

Duo Concealer

4 of 5 Rates!

Duo Concealer ni best sebab ada side cerah and gelap sikit. So boleh mix ikut skintone kita. Coverage pun best and mudah nak blend. Memang kita selalu simpan dalam bag untuk touch up.

Elfira Loy
Mini Brush Set

Mini Brush Set

4 of 5 Rates!

The brushes are very soft and tak sakit bila sapu kat muka. Dah la complete and size kecil sesuai untuk bawa travel. Jimat masa nak pakai sebab brush 2 in 1. Good job Carya!

chiabyfarhanah
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Bila ada this Makeup Kit, memang cepat je bersiap. Senang bila ada semuanya dalam satu palatte. Dah tak payah susah-susah nak bawa barang banyak. Paling penting, price sangat affordable!

hanimusa
Makeup Sponge

Makeup Sponge

5 of 5 Rates!

Yesss saya suka sangat! Senang nak blend foundation. Satu bekas tu boleh dapat 2 sponge tau.

nurwanieeusoff
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

4 of 5 Rates!

Love to use this Eyebrow Queen. Senang nak guna sebab dah ada eyebrow pencil & angled brush sekali. Colour pun tak bold sangat boleh buat kening Nampak natural and simple je.

dianarossa
Mini Brush Set

Mini Brush Set

5 of 5 Rates!

Happy dgn quality brush and bag. Quality lebih kurang dgn set yang sebelum ni. Size memang travel-friendly & bag brush mudah dibersihkan dgn wet tissue. Sesuai sangat untuk student atau yg bekerja nak bawa ke sana sini.

fawaadora
Brush Cleaner

Brush Cleaner

4 of 5 Rates!

Beli untuk bawak travel sebab comel-comel. Jimat ruang beg makeup jugak. Bulu berus pun sangat lembut.

munabdullah
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Ni tatau la kali keberapa beli produk ni. Dalam banyak² eye liner, ni paling senang pakai

Nurul
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

4 of 5 Rates!

Makeup Kit is very comprehensive and suitable for beginner yang baru nak belajar makeup sebab dalam satu product lengkap ada semua dan senang nak bawa pergi travel.

n.norsahmira
Mini Brush Set

Mini Brush Set

5 of 5 Rates!

Love all the brushes so much. It's so soft & easy to blend. I can finish my makeup in less than half an hour

Izati
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping