All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
ULTRA CURL MASCARA
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Duo Concealer

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Brush Cleaner

Brush Cleaner

5 of 5 Rates!

Fast delivery and good packaging. Wrapping pun elok sangat. Dapat pulak this Brush Cleaner as free gift bila grab Mini Brush Set memang best. Warna pun cute.

nursalsabilla97
Duo Concealer

Duo Concealer

4 of 5 Rates!

Duo Concealer ni best sebab ada side cerah and gelap sikit. So boleh mix ikut skintone kita. Coverage pun best and mudah nak blend. Memang kita selalu simpan dalam bag untuk touch up.

Elfira Loy
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

5 of 5 Rates!

The palette is superb! Really suitable for beginner. Tak sabar nak try sebab the colour semua pigmented and so natural!

lilypolar
Brush Cleaner

Brush Cleaner

4 of 5 Rates!

Beli untuk bawak travel sebab comel-comel. Jimat ruang beg makeup jugak. Bulu berus pun sangat lembut.

munabdullah
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Parcel arrived safely! Super love the design of the eyeliner and its colour too. It’s so black and seems like to be so easy handling this eyeliner. Can’t wait to try.

sueacian
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Kalau nak senang makeup especially time raya atau pergi berjalan mana-mana, bawa Makeup Kit Carya yang baru ni je. Memang travel-friendly!

Wany Hasrita
Makeup Sponge

Makeup Sponge

5 of 5 Rates!

Yesss saya suka sangat! Senang nak blend foundation. Satu bekas tu boleh dapat 2 sponge tau.

nurwanieeusoff
Matte Me Love Lipmatte

Matte Me Love Lipmatte

5 of 5 Rates!

Bestnya lipmatte ni! Bibir tak kering pun pakai lama-lama. And the colour sesuai untuk kulit Asia. Bungkusan pulak sangat secure. Nanti nak repeat order lagi!

zahila
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Bila ada this Makeup Kit, memang cepat je bersiap. Senang bila ada semuanya dalam satu palatte. Dah tak payah susah-susah nak bawa barang banyak. Paling penting, price sangat affordable!

hanimusa
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

4 of 5 Rates!

My favourite eyeliner now. Super pigmented, fast drying and it doesn’t smudge! Was really contemplating on buying because it is more expensive than other international brand but it is worth it!

sf.mj
Tinted Sunscreen

Tinted Sunscreen

5 of 5 Rates!

Tinted Sunscreen ni best! Apply nipis je dah siap. Tak melekit & ringan. Cepat blend on my skin

Shakira
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

4 of 5 Rates!

Makeup Kit is very comprehensive and suitable for beginner yang baru nak belajar makeup sebab dalam satu product lengkap ada semua dan senang nak bawa pergi travel.

n.norsahmira
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping