All in One Makeup kit
All In One Makeup Kit
All In One Make Up Kit
Tinted Sunscreen
Mini Brush Set
Duo Concealer
Brow Me Kit 3 in 1
Eyebrow Queen
Dramatic Liquid Eyeliner
Matte Me Love Lipmatte
Makeup Sponge
3.3 Sale Campaign Banner
11.11 Mega Sale Banner
New Year Sale Banner
Golden Shine Banner
New Arrivals
Matte Me Love Lipmatte

 

USD 14.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
Eyebrow Queen

 

USD 17.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Best Seller
Duo Concealer

 

USD 21.00
Brow Me Kit

 

USD 21.00
Mini Brush Set

 

USD 31.00
Tinted Sunscreen

 

USD 26.00
What our customers said
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

4 of 5 Rates!

Makeup Kit is very comprehensive and suitable for beginner yang baru nak belajar makeup sebab dalam satu product lengkap ada semua dan senang nak bawa pergi travel.

n.norsahmira
Cocoa Classic Makeup Kit

Cocoa Classic Makeup Kit

4 of 5 Rates!

My first purchase from Carya Cosmetics. Pernah guna masa bertunang and it’s definitely exist for me. If suka natural look, boleh cuba this palette! Lepasni nak try Truffle Daring pulak.

Inshirahnramn
Matte Me Love Lipmatte

Matte Me Love Lipmatte

5 of 5 Rates!

Repeat order sebab semua colour cantik-cantik! Jenis matte tapi tak keringkan bibir langsung. Dah la saiz comel memang senang nak selit dalam handbag.

zahila
Cosmetics Sharpener

Cosmetics Sharpener

4 of 5 Rates!

I really love the Carya Cosmetics. Dah try banyak products ni, now try sharpener pulak. Memang best sangat-sangat.

eira97
Duo Concealer

Duo Concealer

5 of 5 Rates!

Prefect for concealing eyebrow, blemishes & it comes with sponge too. Can be used as foundation and i love the finishing

Nabiha
Brow Me Kit

Brow Me Kit

4 of 5 Rates!

First time guna eyebrow powder. Mula-mula rasa risau sebab tak pernah guna jenis powder untuk lukis kening tapi lepas try this Brow Me Kit, terus in love sangat. Mudah nak apply dan conceal. Warna pun natural je dan kening pun senang terbentuk.

nurulhidayah
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Makeup Kit sangat bagus untuk beginner yang baru nak try makeup, very compact, senang guna & bawa travel

Aliza
Sweet Roselle Makeup Kit

Sweet Roselle Makeup Kit

5 of 5 Rates!

Kalau nak senang makeup especially time raya atau pergi berjalan mana-mana, bawa Makeup Kit Carya yang baru ni je. Memang travel-friendly!

Wany Hasrita
Eyebrow Queen

Eyebrow Queen

4 of 5 Rates!

Love to use this Eyebrow Queen. Senang nak guna sebab dah ada eyebrow pencil & angled brush sekali. Colour pun tak bold sangat boleh buat kening Nampak natural and simple je.

dianarossa
Mini Brush Set

Mini Brush Set

4 of 5 Rates!

The brushes are very soft and tak sakit bila sapu kat muka. Dah la complete and size kecil sesuai untuk bawa travel. Jimat masa nak pakai sebab brush 2 in 1. Good job Carya!

chiabyfarhanah
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

5 of 5 Rates!

Parcel arrived safely! Super love the design of the eyeliner and its colour too. It’s so black and seems like to be so easy handling this eyeliner. Can’t wait to try.

sueacian
Dramatic Liquid Eyeliner

Dramatic Liquid Eyeliner

4 of 5 Rates!

My favourite eyeliner now. Super pigmented, fast drying and it doesn’t smudge! Was really contemplating on buying because it is more expensive than other international brand but it is worth it!

sf.mj
Tutorials
Read More
Cocoa Classic Makeup Kit
Read More
Sweet Roselle Makeup Kit
Read More
Makeup Kit - Truffle Daring
Free shipping
Free shipping
on all order over RM100
Easy returns
Easy returns
within 7 days of purchase
Ethically crafted
Ethically crafted
we care about the earth
Secure Payment
Secure Payment
Safe and secure online pay
Follow Us @caryacosmetics

Visit Our Outlets
Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Carya Cosmetics HQ

19-1, Jalan 24/56, Taman Setiawangsa, 54200 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Sorry, this item is out of stock.
This item has been saved to your wishlist.



View My Wishlist Continue Shopping